Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Útočník přepadl v Karlových Varech muže, kterého okradl o peníze

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaatřicetiletého muže z Chebska. Toho obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, ke kterému mělo dojít v Karlových Varech.

Obviněný měl v pátek 8. prosince kolem deváté hodiny ranní v Karlových Varech v jedné ze směnáren oslovit jemu neznámého muže. Ten si schovával směněné peníze do peněženky.

„Toho si dvaatřicetiletý muž všimnul a třiapadesátiletého muže následně sledoval několik minut až do jedné z ulic v Karlových Varech. Poté měl staršího muže opět oslovit s tím, že potřebuje zakoupit injekční stříkačky. Následně ho měl obviněný muž zezadu chytit za bundu a strhnout ho na zem, přičemž mu začal prohledávat kapsy. Z peněženky, kterou mu z kapsy vyndal, odcizil finanční hotovost a z místa utekl,“ popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Karlovarští policisté začali případem vyšetřovat a za několik minut muže zadrželi. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který s návrhem souhlasil. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let. 

Ohodnoť článek

Foto Jakub Bartoš

Štítky policie, přepadení, karlovy vary, peníze

Útočník přepadl v Karlových Varech muže, kterého okradl o peníze  |  Karlovarsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.