Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Aši jde do dražby historická vila. Dříve sloužila policistům

V západočeské Aši je k mání historická vila podnikatele a mecenáše Gustava Geipela. Stavba sloužila v posledních letech jako policejní služebna. Nyní ale nemovitost chátrá a hledá nového majitele, který vzejde z dražby Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM). Vyvolávací cena činí necelých 5,4 milionů korun.

Zájemce o stavbu s novorenesančními a neobarokními motivy získá kromě objektu také zahradu, altánek a další rozlehlé pozemky. „Nový majitel kromě této jedinečné vily získá i pozemky, jejichž součástí je zděná garáž pro dva automobily a hrázděný altánek nacházející se v krásné zahradě,“ řekla Michaela Tesařová, mluvčí ÚZSM. 

První prohlídky se uskuteční 21. září. „Účast v aukci je možná pouze pro registrované uživatele Elektronického aukčního systému. Způsob registrace je uveden v Aukčním řádu zveřejněném na webových stránkách www.nabidkamajetku.cz, na těchto webových stránkách je možné také registraci provést,“ popsal Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ÚZSVM

Štítky , dražba, vila, ÚZSVM, Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Aši jde do dražby historická vila. Dříve sloužila policistům  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.