Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Cheb opět ožije kulturním létem, lidé se mohou těšit na divadlo nebo festival Letní bláznění

Kultura v Chebu znovu ožívá. Místní i návštěvníci se mohou těšit například na Kinematograf bratří Čadíků, Chebské varhanní léto, koncerty i bláznivý letní festival. Většina akcí se bude odehrávat v areálu Krajinky pod hradem a v prostředí Klášterní zahrady. První zábavu si diváci užijí už zkraje prázdnin.

Nejatraktivnější bod programu mají organizátoři přichystaný už od 5. do 8 července, kdy bude na Krajince promítat Kinematograf bratří Čadíků. Diváci budou moci zhlédnout například komedii 3Bobule, životopisné drama Havel nebo dokument Meky. Začátek promítání bude vždy od 22 hodin s volným vstupným.

„Chybět samozřejmě nebudou ani nedělní pohádky v amfiteátru nebo dvoudenní klaunský festival Letní bláznění, který je připraven na pátek 23. a sobotu 24. července. V Klášterní zahradě se budou tradičně konat sobotní podvečerní koncerty,“ prozrazuje mluvčí Městského úřadu Cheb Simona Liptáková.

Součástí programu bude také pět koncertů v rámci festivalu Chebské varhanní léto. Konat se budou v chebských kostelech vždy ve středu, ten první se uskuteční 7. července. Na většinu akcí je vstup zdarma. Bližší informace nalezete ZDE.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Kulturní centrum Svoboda

Štítky Cheb, kulturní léto, akce, letní kino, divadlo, cirkus, festival, léto, koncert, Kinematograf bratří Čadíků, hrad, Havel, zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cheb opět ožije kulturním létem, lidé se mohou těšit na divadlo nebo festival Letní bláznění  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.