Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Úředníci budou jezdit do práce na kole

Vedení města Chebu se letos podruhé připojí k oblíbené akci „Do práce na kole“. Ta tradičně probíhá během měsíce května a jejím cílem je zlepšení životního prostředí i kondice účastníků této výzvy.

„Město Cheb se dlouhodobě snaží o budování a údržbu cyklistických tras. Jedním z přínosů této akce je rovněž jakési zmapování cyklistických tras, neboť ty jsou účastníky projektu pravidelně zapisovány a nám mohou posloužit k jejich vylepšování,“ vysvětluje starosta města Antonín Jalovec (VPM).

On sám patří k aktivním sportovcům, proto u něj měla tato výzva zelenou. Účastníci projektu ale nemusí do práce pouze jezdit na kole. Mohou použít i koloběžku, nebo prostě jen přijít pěšky.

„Do akce se zapojují především týmy, které oceňují společnou zábavu s kolegy, hecování a překonávání se a také zpestření běžného pracovního dne. Sestavit tým ale můžete i s rodinou či kamarády. Pro účastníky jsou během května připravené různé společenské akce a nakonec také závěrečné vyhlášení s předáním cen,“ doplňuje Simona Liptáková, mluvčí chebské radnice.

Do akce, kerá měla vloni podle straosty Chebu ve městě vcelku úspěch, se může zapojit kadý a více informací lze získat na webu: www.dopracenakole.cz, kde aktuáně probíhá registrace účastníků.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky do prace na kole, Cheb, cykloakce, životní prostředí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úředníci budou jezdit do práce na kole  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.