Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mistrovský celek extraligy opouští kapitán i hlavní statistik

Volejbalisté VK Karlovarsko se budou muset v příští sezoně obejít bez služeb svého kapitána Lukáše Ticháčka. Ten ještě před koncem sezony avizoval své následující zahraniční angažmá. Z týmu Karlových Varů odchází také asistent trenéra a hlavní statistik týmu Zdeněk Sklenář.

„Snažíme se udržet tým pohromadě. Odchod Lukáše Ticháčka nebyl žádným tajemstvím a my mu přejeme ho štěstí v jeho další velmi bohaté kariéře, která bude opět pokračovat v Polsku,“ uvedl trenér mistrovského celku Jiří Novák.

Ten se bude muset poohlédnout i po svém novém asistentovi. Po čtyřech letech totiž tým opouští jeho nynější asistent Zdeněk Sklenář, který je znám svými důkladnými statistikami a rozbory extraligových zápasů.

„Loučíme se s mužem mnoha funkcí. Asistent trenéra, statistik, kondiční trenér, časem manažer a výjimečně i kuchař. Jeho teoretická příprava a zápasové strategie nás přivedly ke dvěma titulům. Děkujeme,“ uvádí k odchodu asistenta klubový web.

A třetím mužem, který v příští sezoně nebude bojovat o obhajobu mistrovského titulu je smečař Marcel Lux, který působil v Karlových Varech uplynulé dvě sezony. "I jemu přejeme hodně zdraví a úspěchů a je velmi pravděpodobné, že se s ním budeme potkávat jjako se soupeřem," dodává web karlovarského celku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Karlovarsko/Aleš Bedlík

Štítky volejbal, extraliga, ukočená sezona, mistrovský titul, Karlovy Vary, Lukáš Ticháček, Zdeněk Sklenář, Karlovarský kraj, Jiří Novák, Polsko, Marcel Lux

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovský celek extraligy opouští kapitán i hlavní statistik  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.