Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Volejbalisty Karlovarska čekají v bitvě o finále pražští Lvi

Až páté utkání mezi Ostravou a Libercem rozhodlo o dalším soupeři Západočechů ve vyřazovacích bojích extraligy volejbalistů. Liberec dokázal sérii 3:2 na zápasy a o finále se utká s Jihostrojem České Budějovic. VK Karlovarsko změří síly s týmem Lvů Praha.

Obě mužstva se v této sezoně utkala třikrát. Dvakrát v základní části Extraligy a jednou v semifinále volejbalového poháru. Všechny tři utkání zvládli Karlovy Vary lépe a dvě z nich dokonce vyhráli bez ztráty setu. Jenže play off je jiná soutěž o čemž se mužstvo z lázeňského města přesvědčilo už ve čtvrtfinále, kde sehrálo relativně těžké zápasy a Kladnem.

"Nám čtvrtfinálová série ukázala pro semifinále, že je stále na čem pracovat, když se stále můžeme zlepšovat. Hlavní pak bude také, až budeme na hřišti, abychom to za žádného stavu nevzdávali a bojovali o co nejlepší výsledek, který půjde," říká karlovarský smečař Lukáš Vašina.

Lvi Praha skončili po základní části na čtvrtém místě a ve čtvrtfinále si poradili s Ústím nad Labem, které podávalo po celou sezonu velmi dobré výkony a bylo po základní části páté.

Vzhledem k tomu, že Karlovy Vary vyhrály celou základní část, začne semifinálová sérii na západě Čech a to v pondělí 22. března od 20:20 hodin. Ve čtvrtek 25. března se bude hrát v Praze a v neděli 28. března opět v Karlových Varech. Série se opět hraje na tři vítězná utkání.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko/Aleš Bedlík

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, play off, Karlovarský kraj, Liberec, Praha, finále, volejbalista, Ostrava, České Budějovice, Lukáš Vašina, Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisty Karlovarska čekají v bitvě o finále pražští Lvi  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.