Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Karlovy Vary se drží v čele extraligy a dnes hrají s Jihostrojem

Dvě cenné výhry si Západočeši připsali o víkendu, kdy zvládli dvojutkání s týmem Lvů Praha. Doma vyhráli 3:0 a v Praze těsně 3:2 na sety. Po víkendu si tak upevnili vedoucí pozici v extraligové tabulce. Dnes je ale čeká těžký zápas na palubovce Českých Budějovic.

„Pro nás bylo vítězství na domácím hřišti velmi důležité. V Praze už to bylo trochu jiné a tam nám výhra tak trošku spadla z nebe,“ hodnotil dva vyhrané zápasy trenér VK Karlovy Vary Jiří Novák.

Karlovy Vary totiž doma povolily Lvům uhrát maximálně dvacet bodů v setu. Zápas vyhrály 25:20,25:20 a 25:16. Jenže o den později se v hlavním městě hrál úplně jiný zápas. A ten byl vyrovnaný do posledního míče. Karlovy Vary v něm uspěly po setech 26:24, 22:25, 23:25, 25:22 a 16:14. A to je třeba dodat, že v posledním setu prohrávala 10:14, jenže domácím se nepodařilo proměnit ani jeden mečbol.

"Ve čtvrtém setu jsme se parádně zvedli, domácí to trochu zdramatizovali několika esy na servisu, ale tie-break byl zase obráceně," pochvaloval si karlovarský trenér obrat v utkání.

Dnes čeká VK Karlovarsko zápas na palubovce Českých Budějovic, které jsou v extraligové tabulce na druhém místě. Utkání se hraje od 18 hodin. V sobotu pak bude tým trenéra Jiřího Nováka doma hostit Kladno.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, Praha, Jihostroj, České Budějovice, trenér, Jiří Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovy Vary se drží v čele extraligy a dnes hrají s Jihostrojem  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.