Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tým VK Karlovarsko povede jako kapitán nahrávač Lukáš Ticháček

Volejbalisté karlovarského extraligového celku pokračují v přípravě na nadcházející sezonu. Tým je kompletní a hráči nyní nabírají sílu v posilovně a absolvují i atletické tréninky.

„Po dvou týdnech letní přípravy máme k dispozici kompletní kádr. K mužstvu se už připojili i zbývající dva cizinci, slovenský smečař Marcel Lux a švédský univerzál Fredric Gustavsson. Každý z nich je v jiné pozici, Marcel je rozehraný, ale Fredric potřebuje čas, aby se do toho dostal," popsal trenér Jiří Novák.

Hráči VK Karlovarsko trávili spoustu času v posilovně a v hale a absolvovali několik atletických tréninků. Kromě toho došlo k zásadní události, nahrávač Lukáš Ticháček byl jmenován novým kapitánem mužstva. 

 "Lukáš je z týmu nejzkušenější a jde nám příkladem v zápasech i na trénincích,“ shodují se hráči extraligového týmu.

Volejbalisté Karlovarska už vyhlížejí první ostré zápasy. 3. a 4. září odehrají ve své hale silně obsazenou Velkou cenu porcelánu, dva týdny na to pak vstoupí do nového ročníku extraligy.

„Vzhledem k tomu, že se start nové extraligové sezony rychle blíží, klub už také spustil prodej permanentních vstupenek,“ uvedlo vedení VK Karlovarsko na klubovém webu.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto vk karlovarsko

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, Karlovarský kraj, Lukáš Ticháček, trénink, Marcel Lux, Jiří Novák, Fredric Gustavsson

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tým VK Karlovarsko povede jako kapitán nahrávač Lukáš Ticháček  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.