Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Karlovarská Energie přeskupuje obranné řady. Vrací se obránce Stříteský

Karlovarská Energie hlásí velký návrat. Do týmu se vrací po téměř třech letech dvaatřicetiletý obránce Matěj Stříteský, který nastupoval v Mladé Boleslavi. Opačným směrem do středních Čech naopak míří karlovarský bek David Bernad, jenž byl v lázeňském městě na hostování.

Osmadvacetiletý Bernad dorazil do kádru trenéra Bruka v letním přestupovém období na hostování z Mladé Boleslavi. Středočeský klub na zkušeného beka ale již v průběhu extraligového ročníku uplatnil opci. Bylo proto jasné, že příští sezonu odehraje Bernad v dresu Mladoboleslavských. Smutnit ale na západě Čech nemusí. Získali zpět zkušeného a ofenzivního obránce Matěje Stříteského, který v Energii působil naposledy v sezoně 2019-20.

„V Matějovi jsme získali ofenzivní typ obránce, navíc s pravým držením hole, tedy typ beka, kterého jsme delší dobu sháněli. Zdejší prostředí dobře zná a věříme, že naváže na své výkony z doby, kdy už v našem klubu působil,“ sdělil klubovém webu k obranné rošádě sportovní manažer Energie Václav Skuhravý.

Stříteský se na návrat do Karlových Varů těšil. S týmem absolvoval trénink a nastoupí už v pátek proti Liberci.  „Bylo to vesměs velmi rychlé. Volal mi Venca Skuhravý, že tu je ta možnost. Mladá Boleslav přišla s nabídkou, že si vezme Bernyho zpět a co bych řekl tomu, že bych se mohl také vrátit do Karlových Varů. Domluvili jsme se a bylo to velice rychlé,“ dodal ke svému návratu na západ Čech a pokračoval.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hokejkv.cz

Štítky Energie, Karlovy Vary, Extraliga, Přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarská Energie přeskupuje obranné řady. Vrací se obránce Stříteský  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.