Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Nic se neděje, přijeli jsme pro výhru, dnes se o ni znovu popereme, slibují hráči Energie

Včera začalo předkolo play off hokejové extraligy, ve kterém se hokejisté Energie střetli s Pardubicemi. Na ledě východočeského celku ale neuspěli a první duel prohráli těsně 1:2.

„Přijeli jsme si pro jednu výhru a uděláme maximum pro to, abychom si ji také odvezli. My teď musíme dobře zregenerovat, kvalitně se najíst, vyspat a vletět na ně tak, jako jsme včera odehráli třetí třetinu. Pak věřím, že vyhrajeme,“ říká střelec jediné včerejší branky Energie Jakub Flek.

První zápas série hrané na tři vítězná utkání nabídl bezbrankovou první třetinu, během které ale měli domácí více ze hry. Rozhodující moment v podobě úvodního gólu přišel hned po přestávce, kdy se Východočeši ujali vedení. Poté začali bránit a na konci druhé třetiny využili přesilovku a zvýšili na 2:0. Energie sice v polovině posledního dějství snížila, ale to bylo z její strany vše.

„V první třetině to byla typická třetina pro play off. Bohužel ve druhé třetině jsme hned ve druhé minutě dostali branku a ta určila ráz utkání. My jsme poté museli útočit, ale soupeř má výbornou obranu. Zápas rozhodlo to, že domácí dokázali dát gól z přesilovky,“ sdělil po utkání hlavní kouč Energie Martin Pešout.

Dnes je na programu druhé utkání, které začíná v 18 hodin a hraje se opět v Pardubicích.  Stav série je 1:0 pro Dynamo.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Pardubice

Štítky hokej, extraliga, předkolo play off, HC Energie, Karlovy Vary, energie, HC Dynamo Pardubice, Extraliga ledního hokeje, Jakub Flek, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nic se neděje, přijeli jsme pro výhru, dnes se o ni znovu popereme, slibují hráči Energie  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.