Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Energie zbytečně ztrácí body, hrozí ji další propad v tabulce

Hokejisté Karlových Varů nedokáží udržet pozornost a výkon po celou dobu utkání. Naposledy to předvedli v Olomouci, kde ještě dvě minuty před koncem vedli o dva góly a nakonec si odvezli pouze jeden bod za prohru v prodloužení. Dnes hostí ambiciózní Liberec.

„Čeká nás určitě velmi těžký soupeř, který bojuje a pozici ve čtyřce. O to silnější bude jeho motivace,“ řekl před dnešním duelem asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Motivaci by ale měla rychle najít i Energie. Ta je totiž aktuálně až na deváté příčce extraligové tabulky a reálně ji hrozí propad na desáté místo. Tam jsou Vítkovice, které na Energii ztrácí pouhý jeden bod. Naopak Energii chybí na případný posun tabulkou směrem vzhůru body tři, o které zaostává za Kometou Brno.

„Musíme se soustředit sami na sebe a udělat maximum proto, abychom měli pro play off co nejlepší postavení. Do konce základní části jsou tři kola, takže musíme na ledě nechat všechno,“ pokračuje asistent karlovarského kouče.  

Cesta k úspěchu v dnešním utkání, které se hraje v karlovarské KV Aréně od půl šesté večer, vede přes pozorný výkon bez herních výpadků. Ten poslední potkal Karlovy Vary v neděli v Olomouci, kde v závěru zápasu přišly o dvougólové vedení a utkání nakonec prohrály v prodloužení.

„Ztratili jsme teď zbytečně několik bodů a je na nás, abychom to v domácím prostředí napravili. Věřím, že podáme dobrý týmový výkon a budeme Liberci více než vyrovnaným soupeřem,“ dodává Tomáš Mariška.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Energie Karlovy Vary, Bílí Tygři Liberec, HC Olomouc, HC Vítkovice Ridera, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie zbytečně ztrácí body, hrozí ji další propad v tabulce  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.