Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejisté Energie chtějí, aby dnes zůstaly body doma

Do KV Arény se dnes vrací tým Pardubic. Ten tady před pár dny odehrál dobré utkání, na jehož konci se radoval z vítězství 5:4. Dnes se ale hraje od stavu 0:0 a domácí celek chce po prohře s Libercem opět naplno bodovat.

Energie se s Pardubicemi v této sezoně utkala už dvakrát a vždy šlo o vyrovnané duely.

„První utkání jsme vyhráli po nájezdech my, podruhé se radoval soupeř. Hráli jsme s nimi nedávno, proto se musíme z toho utkání poučit," říká asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Energie má za sebou prohraný zápas v Liberci a dvě předchozí domácí výhry se Zlínem a Olomoucí. V extraligové tabulce se ale postupně propadá a aktuálně je na osmé příčce se ziskem 54 bodů. Její dnešní soupeř má o bod více a okupuje sedmou příčku tabulky. V posledním duelu Perníkáři doma porazili Vítkovice 3:0.

„Mají dobré přesilovky, ve kterých de facto rozhodli poslední vzájemné utkání. Plus jsou nesmírně kvalitní do ofenzivy. Tyhle dvě hlavní zbraně si musíme pohlídat. A pokud k tomu přidáme bojovnost z posledních duelů, věřím, že vyhrajeme," dodává asistent hlavního kouče.

Dnešní duel se hraje od půl šesté v KV Aréně a stejně jako na předchozí duely, mají i dnes diváci vstup na zápas zakázán.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie/Daniel Kubelka

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, KV Arena, Liberec, Pardubice, Olomouc, Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Energie chtějí, aby dnes zůstaly body doma  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.