Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hokejisty Energie čeká deset dní v karanténě

Důvodem povinné desetidenní karantény je výskytu onemocnění COVID-19 mezi členy A-týmu. Hokejisté Karlových Varů tak neodehrají nejbližší utkání v Brně a Plzni.

„Všichni hráči, realizační tým a trenéři našeho A-týmu podstoupili v pátek a v neděli testování na onemocnění covid-19. U dvou testovaných byl test bohužel pozitivní a krajská hygienická stanice nařídila celému týmu desetidenní karanténu, která začala dnem 24. září, kdy byli všichni členové týmu z tréninku odesláni do izolace do svých domovů,“ uvádí web HC Energie Karlovy Vary.

Karanténa se týká pouze hráčů, trenérů a členů realizačního týmu, kteří prokazatelně přišli do kontaktu s pozitivně testovanými, což je bohužel většina členů A-týmu. Další postup konzultuje klubový lékař s vedením krajské hygieny a s vedením soutěže.

„Pokud nenastanou žádné další komplikace, kompletní tým by se měl sejít k tréninku nejpozději 4. října a poté v následujícím týdnu začít hrát extraligové zápasy. To znamená, že by první duel sehrála Energie pravděpodobně doma 9. října proti Vítkovicím. Pro pět odložených utkání začneme hledat ihned náhradní termíny v rámci komunikace s vedením soutěže a příslušnými soupeři,“ dodává web Energie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, koronavirus, karanténa, HC Energie, Karlovy Vary, energie, HC Energie Karlovy Vary, HC Kometa Brno, HC Škoda Plzeň, Krajská hygienická stanice, HC Vítkovice Ridera, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisty Energie čeká deset dní v karanténě  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.