Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Start extraligy se blíží, Energii čeká poslední příprava a představení čerstvé posily

Do Karlových Varů přichází těsně před startem extraligy Libor Zábranský. Mladý obránce s juniorskými reprezentačními zkušenostmi bude třetím hráčem Komety Brno, který oblékne dres karlovarského celku.

V Karlových Varech již působí Daniel Kowalczyk a Dalimil Mikyska.  „Libora znám už ze svého předchozího angažmá v Kometě, když se tak naskytla možnost ho angažovat, tak jsme neváhali,“ popisuje detaily příchodu mladého obránce hlavní kouč Energie Martin Pešout.

Dvacetiletý bek se vrací do Česka po třech letech strávených v zámoří. Jeho kroky sice nejprve zamířily do mateřského klubu, nicméně nakonec novou sezonu rozehraje Zábranský junior v Karlových Varech, kam přichází na hostování do konce sezony. Zábranský již v Karlových Varech absolvoval včerejší trénink a domácím fanouškům se poprvé představí v dnešním duelu s Českými Budějovicemi.

„Jsme rádi, že po konci Generali Česká Cupu budeme mít možnost potkat se s opravdu kvalitním soupeřem. Motor podával v dosavadním průběhu přípravy dobré výkony a prezentoval se velmi zajímavým hokejem. Jsme rádi, že jsme se s Budějovicemi domluvili a můžeme tento zápas odehrát,“ doplňuje asistent trenéra Tomáš Mariška.

Energie by do duelu měla nastoupit v té nejsilnější sestavě, neboť se jedná o poslední zkoušku před startem extraligy. „Času do extraligy už moc nezbývá a prostoru na zkoušení už vůbec ne. Nastoupíme v té nejsilnější možné sestavě a vše budeme směřovat k začátku extraligy,“ dodal asistent trenéra.  

Dnešní poslední přípravný duel se hraje v KV Aréně od 17:30 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hokejkv.cz

Štítky hokej, příprava, HC Energie, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Kometa Brno, Dalimil Mikyska, České Budějovice, Česko, Generali Česká pojišťovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Start extraligy se blíží, Energii čeká poslední příprava a představení čerstvé posily  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.