Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Krvavou dohru měl finálový zápas fotbalového mistrovství světa. Na Karlovarsku kvůli hádce ohledně utkání pobodal jeden muž svého kolegu

Nečekaně krvavou dohru měl finálový zápas fotbalového mistrovství světa mezi Argentinou a Francií na jednom pracovišti v Nejdku na Karlovarsku. Během pracovní přestávky se tam totiž kvůli utkání pohádali dva muži. Jeden pak napadl nožem svého kolegu. Ten mu krátce předtím řekl, aby přestal kritizovat hru argentinských fotbalistů.

Incident se stal během noční směny v noci na pondělí. „Během pracovní doby měl třiatřicetiletý muž se svým osmadvacetiletým kolegou slovní rozepři týkající se finálového duelu fotbalového mistrovství světa mezi Francií a Argentinou. V nočních hodinách pak starší muž znovu kritizoval hru argentinských fotbalistů. Mladší muž mu na to po chvíli odpověděl, aby přestal kritizovat a zároveň se nechoval jako dítě. Třiatřicetiletý muž k němu přistoupil a způsobit mu dvě bodnořezná poranění v horní polovině těla,“ popsal útok mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Napadený se útokům agresora aktivně bránil a udeřil ho pěstí do oblasti hlavy. Dalšímu fyzickému napadení zabránili jejich kolegové, kteří oba muže od sebe odtrhli. „Zraněného převezla záchranná služba k ošetření do nemocnice. Třiatřicetiletý muž počkal ve svém zaměstnání na příjezd policistů, kteří ho zadrželi a převezli na obvodní oddělení. Byl obviněn ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V případě prokázání viny hrozí třiatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky útok nožem, mistrovství světa, pobodal kolegu, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krvavou dohru měl finálový zápas fotbalového mistrovství světa. Na Karlovarsku kvůli hádce ohledně utkání pobodal jeden muž svého kolegu  |  Fotbal  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.