Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Rozdováděná skupina pyromanů se bavila zapalováním popelnic a kontejnerů na několika místech

Banda neznámých pyromanů zaměstnávala složky integrovaného záchranného systému velmi nevhodnou zábavou. Skupina osob totiž na několika místech v karlovarské městské části Dalovice zapalovala obsah namátkově vybraných kontejnerů i popelnic.

„K první doutnající nádobě vyjížděli hasiči v sedm hodin večer, ke druhé o hodinu později a ke třetí okolo půl deváté. V této době také požádala Policie ČR karlovarské strážníky o součinnost při hledání neznámých osob. Strážníci vyjeli do městské části, aby se je pokusili najít. Těmito třemi výjezdy hasičů to však neskočilo,“ popsala událost mluvčí městské policie Nikola Záhorová.

Další doutnající nádoba byla nahlášena po půl jedenácté a poslední druhý den po sedmé hodině ranní. „Osoby, které během několika málo hodin tímto nevhodným způsobem zaměstnaly především hasiče, se však najít nepodařilo. Tento způsob zaměstnávání složek je opravdu velmi nevhodný, můžou totiž nastat situace, kde jejich přítomnost bude mnohem důležitější, jako třeba záchrana života,“ dodala mluvčí karlovarských strážníků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje

Štítky požár popelnic, zapalovali popelnice, zapalovali kontejnery

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozdováděná skupina pyromanů se bavila zapalováním popelnic a kontejnerů na několika místech  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.