Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Z areálu firmy ukradl auto. Kvůli vysoké škodě může jít až na pět let do vězení

Až pět let vězení hrozí osmatřicetiletému muži ze Sokolovska. Ten měl na začátku září vniknout do areálu firmy a z pozemku ukrást auto, ve kterém se nacházelo například rybářské vybavení. Škoda přesáhla 400 tisíc korun.

Ke krádeži mělo dojít ve čtvrtek 5. září v Karlových Varech. Osmatřicetiletý muž, kterého policie stíhá ze spáchání přečinu krádeže, měl vniknout do areálu společnosti, na jejímž pozemku byla zaparkovaná auta.

„V prvním případě měl vniknout do zaparkovaného osobního vozidla značky Jeep, které se pokusil odcizit. To se mu ale nepodařilo. Jen o několik málo minut později se vydal k druhému osobnímu vozidlu značky Toyota, do kterého také vniknul. Vozidlo, ve kterém se nacházelo například rybářské vybavení, se mu podařilo nastartovat a z pozemku odjel,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.  

Způsobená škoda se pohybuje kolem 420 tisíc korun. Právě kvůli její výši hrozí pachateli v případě prokázání viny až pět let vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z areálu firmy ukradl auto. Kvůli vysoké škodě může jít až na pět let do vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.