Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Neznámý muž v obchodě vyhrožoval zaměstnanci a vzal mu peníze. Pátrá po něm policie

Karlovarští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který v úterý přišel do jednoho z obchodů v Karlových Varech, kde donutil k vydání peněz jednoho ze zaměstnanců. Policisté zveřejnili také záběry z bezpečnostních kamer a obrací se na veřejnost, zda muže někdo nepozná.

K incidentu došlo krátce před třináctou hodinou. „Do jedné z prodejen v jednom z obchodních domů v Karlových Varech přijít dosud neustanovený muž. Ten měl přistoupit k prodejnímu pultu a oslovit zaměstnance, po kterém opakovaně žádal půjčení finanční hotovosti, což zaměstnanec odmítal. Poté se měl neznámý muž naklonit přes prodejní pult a zaměstnanci sdělit, že pokud mu finanční hotovost nevydá, fyzicky ho napadne, a tak mu ze strachu z fyzického útoku finanční hotovost vydal,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Policisté případ řeší jako loupež a po muži pátrají. „V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámém muži, který se v době, kdy neznámý muž požadoval finanční hotovost, měl nacházet v prostorách prodejny. Žádáme muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátil přímo na linku 158, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohl tak s objasněním případu,“ dodal mluvčí.

Policie se obrací také na veřejnost. „Policisté žádají také případné svědky, kteří muže na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158,“ uzavřel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, karlovy vary, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž v obchodě vyhrožoval zaměstnanci a vzal mu peníze. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.