Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Policisté pátrali po mladém muži, který chtěl spáchat sebevraždu. Našli jej pořezaného

Hned několik policejních hlídek pátralo v pátek na Chebsku po ztraceném devětadvacetiletém muži, který podle jeho přítelkyně chtěl spáchat sebevraždu. Rychlé nalezení tak v tomto případě byla otázka života a smrti.

„Oznámením se okamžitě začalo zabývat několik policejních hlídek, a to zejména v Dolním Žandově a okolí, kde by se pohřešovaný muž mohl podle prvotních informací nacházet,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Po pohřešovaném muži nepátraly pouze hlídky z několika obvodních oddělení, ale do pátrání se zapojil také policejní psovod se služebním psem. „Jednomu z policistů se s pohřešovaným podařilo telefonicky spojit a ten mu po několikaminutovém rozhovoru sdělil, že je zraněný, a nakonec i to, že se nachází někde u lesní cesty,“ pokračoval mluvčí.

Policisté na místo, které pohřešovaný popsal, okamžitě vyrazili, propátrali les i nepřístupný terén v okolí, ale muž se na místě nenacházel.

Až o několik set metrů dál si pohybu ve stráni všimla jiná policejní hlídka. „Policisté se k místu okamžitě vydali, a nakonec muže v tomto místě vypátrali. Držel v ruce nůž, který na zákonnou výzvu policistů odložil. Muž policistům uvedl, že je v pořádku, i přesto, že byl pořezaný na zápěstí a evidentně krvácel. Na místo byla policisty přivolána zdravotnická záchranná služba, která si muže vzala do své péče,“ uzavřel Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky hlídky, policie, chebsko, sebevražda, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrali po mladém muži, který chtěl spáchat sebevraždu. Našli jej pořezaného  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.