Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

Ve Varech se srazil cyklista s dívkou na koloběžce. Cyklista ujel, policie hledá svědky

Karlovarští policisté hledají svědky nehody, ke které došlo ve čtvrtek večer na náměstí 17. listopadu v Karlových Varech. Srazil se tam cyklista s dívkou jedoucí na koloběžce. Muž poté od nehody ujel. Policie nyní hledá svědky celé události.

„Dosud nezjištěný cyklista jedoucí ve směru od ulice Železniční do ulice Nákladní se zřejmě nevěnoval řízení a při průjezdu levotočivou zatáčkou narazil do protijedoucí jezdkyně na koloběžce. Nezjištěný cyklista následně z místa odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka dopravní nehody,“ popsal průběh nehody mluvčí policie Jan Bílek.

Zraněná dívka se přitom při srážce zranila a musela být převezena do nemocnice. Policisté tak nyní žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. „Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, karlovy vary, cyklista, koloběžka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Varech se srazil cyklista s dívkou na koloběžce. Cyklista ujel, policie hledá svědky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.