Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Konflikt sousedů v paneláku v Rotavě. Vyúčtování energií změníš, klečel na seniorovi s napřaženou pěstí

Sousedský spor, který vyvrcholil fyzickým napadením, vyšetřují rotavští policisté. V jednom z tamních paneláků se vyhrotila hádka muže s se seniorem a další ženou kvůli vyúčtování služeb a energie.

Ke konfliktu došlo v polovině dubna. „Ve večerních hodinách měl mít jednašedesátiletý muž v panelovém domě na Rotavě slovní rozepři se svými sousedy. Po chvíli měl neoprávněně vstoupit do bytové jednotky svého souseda a po krátké diskuzi fyzicky napadnout sedmdesátiletého muže, kterého měl několikrát udeřit pěstí,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Po tomto útoku ale nebyl konec. „Poté měl do muže strčit oběma rukama, ten vlivem toho zakopl a upadl na zem. Jednašedesátiletý muž si měl poté na něj kleknout, napřahovat na něj pěstí, přitom mu vyhrožovat a požadovat, aby změnil vyúčtování energie a služeb,“ dodal mluvčí.

Sedmdesátiletého muže se snažila bránit třiašedesátiletá žena, která se bytové jednotce taktéž nacházela. „Jednašedesátiletého muže několikrát vyzvala, aby byt opustil, poté ho měla chytit za ruku. Muž měl ženu také udeřit. Po chvíli se dvojici povedlo jednašedesátiletého muže „vystrkat“ z bytové jednotky,“ řekl Kopřiva.

Napadený muž i žena museli vyhledat lékařské ošetření. Policisté tak nyní agresorovi sdělili podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví, vydírání a porušování domovní svobody. „V případě prokázání viny hrozí jednašedesátiletému muži trest odnětí svobody až na čtyři roky," uzavřel Kopřiva.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, rotava, sousedi, konflikt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konflikt sousedů v paneláku v Rotavě. Vyúčtování energií změníš, klečel na seniorovi s napřaženou pěstí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.