Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Agresivní muž s kuchyňským nožem v ruce pobíhal po ulici a ohrožoval chodce

S nožem v ruce pobíhal po Sokolově jednatřicetiletý muž. U budovy základní školy ohrožoval nožem chodce neznámé totožnosti. Nebezpečného a ozbrojeného agresora zpacifikovala policejní hlídka. Policie teď pátrá po svědcích incidentu.

„V ulici Švabinského muž s kuchyňským nožem v ruce přeběhl přes silnici směrem k budově základní školy a na muže dosud neznámé totožnosti tam začal opakovaně křičet, že ho fyzicky napadne. Muž měl na to zareagovat tak, že rychlou chůzí z místa odešel. Jednatřicetiletý muž měl na místě i nadále zmateně pobíhat a přitom pořvávat a vyhrožovat. Po chvíli odešel k místnímu obchodnímu domu, kde byl zadržen policisty,“ popsal událost mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Zadržený muž se poté podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 3,76 promile. Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

„V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo uvedené jednání jednatřicetiletého muže viděl, aby předal policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158. Zároveň vyzýváme muže dosud neznámé totožnosti, kterému jednatřicetiletý muž s nožem v ruce vyhrožoval, aby taktéž kontaktoval policisty na výše uvedeném telefonním čísle či na kterémkoliv obvodním oddělení. Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky muž s nožem, agresivní muž, ohrožoval chodce, opilý agresor

Agresivní muž s kuchyňským nožem v ruce pobíhal po ulici a ohrožoval chodce  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.