Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Neznámého muže na kolejích srazil a odhodil vlak. Chodec se po chvíli zvedl a odešel. Hledá ho policie

Policie pátrá po totožnosti chodce, kterého srazil a odmrštil projíždějící vlak. Po střetu se muž dosud neznámé totožnosti po chvíli zvedl, otřepal se a z místa odešel. Nehoda se stala v Nejdku na Karlovarsku.

„Poblíž železničního přejezdu v ulici Lidická ve směru k ulici Nádražní v Nejdku, vstoupil muž do kolejiště, a to v době výstrahy dvěma červenými střídavě přerušovanými světly signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení. V té době přijížděl od Karlových Varů směrem na Nejdek osobní vlak. I přes spuštěnou rychlobrzdu následně došlo ke střetu vlaku s chodcem, který byl po nárazu odhozen na komunikaci mimo kolejiště. Po střetu muž z místa odešel,“ popsal událost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po muži poté pátralo několik policejních hlídek v Nejdku a okolí, ovšem muže sraženého vlakem se vypátrat nepodařilo. V době, kdy došlo ke střetu, se ve vlaku nacházelo na tři desítky osob, naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Strojvedoucí se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

„V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, pokud někdo viděl srážku vlaku s mužem, aby předal policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158. Zároveň vyzýváme muže neznámé totožnosti, aby policisty kontaktoval taktéž prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 či přišel na kterékoliv obvodní oddělení. Jakékoliv další informace k této události je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky sražený chodec, střet s vlakem, hledají chodce, železniční přejezd nehoda na kolejích

Neznámého muže na kolejích srazil a odhodil vlak. Chodec se po chvíli zvedl a odešel. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.