Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Cizinci hrozí za napadení seniorky v Chebu až deset let za mřížemi

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Cizinec v Chebu za bílého dne naprosto nepochopitelně napadl devětašedesátiletou ženu. Kopl ji do hlavy a pokusil se ji okrást. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let.

„Policejní komisař v nejbližších hodinách podá státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si šestadvacetiletý muž počká v policejní cele,“ shrnul dnes mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Mladý muž kopl seniorku do hlavy a pokusil se ji okrást

Jako naprostý hyenismus označila samotná policie událost, ke které došlo na ulici v Chebu. Šestadvacetiletý muž tam za bílého dne naprosto nepochopitelně napadl devětašedesátiletou ženu. Kopl ji do hlavy a pokusil se ji okrást.

K incidentu došlo ve středu hodinu po poledni. „Naprostý hyenismus. Šestadvacetiletý muž v Chebu bezdůvodně kopl devětašedesátiletou ženu do hlavy a pokusil se ji okrást. To se mu nepodařilo. Žena skončila v péči lékařů. Kriminalisté muže ihned po útoku zadrželi a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže,“ uvedla policie na sociální sítí X.

Zároveň upozornila, že se video stále šíří na sociálních sítích. „Z etických důvodů jej zveřejňovat nebudeme a pokud na něj narazíte vy, tak jej prosím nešiřte. Nedělejte zbytečnou ´reklamu´ bezcitným agresorům, kteří se neštítí útočit na seniorky,“ uzavřela policie.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky hyenismus, agresivní mladík, napadená seniorka, cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Gross

Proč si nepočkal na krajanku? To by v base dlouho nevydržel a on tam chce být asi co nejdéle, když je venku zima. Dal bych mu nejvyšší sazbu. 10 let je ok. Takový psychopat nemá ve společnosti místo.

Pátek, 8. prosince 2023, 09:17Odpovědět

Martin Vaněk

A proč bychom ho měli živit? Co mu dopřát souboj s někým rovnocenným, třeba s hladovým medvědem v Lesoparku Chomutov? Streamovat to live, a do půl roku těchto zvířátek ubude přirozenou cestou... :-)

Pátek, 8. prosince 2023, 11:35Odpovědět

Pavel Gross

Bohužel nejsme na úrovni Arabských emirátů, kde má odsouzený nárok pouze na celu. Ostatní mu musí obstarat kdo chce. Rodina, známý.. pokud nikoho takového nemá tak to má velký špatný. To už si dobře každý rozmyslí jak se chovat :))

Sobota, 9. prosince 2023, 10:59Odpovědět

Martin Vaněk

Co není dnes, může být zítra realita; stačí jen "maličkost" - rozvěsit vlastizrádce po stromech (včetně justiční lůzy), a zavést nové zákony, které neodporují logice a potřebám slušných lidí.

Sobota, 9. prosince 2023, 21:03Odpovědět

Martin Vaněk

Všimněte si, že jak jde o cikány, je trestní řízení velmi "korektní"; toto je, vzhledem ke způsobu vedení kopu na krk a hlavu, jasný pokus o vraždu, ale naše Polulacie ho bude stíhat za loupež?

Pátek, 8. prosince 2023, 09:06Odpovědět

Cizinci hrozí za napadení seniorky v Chebu až deset let za mřížemi  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.