Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté stále neznají jméno muže, který si před jedoucí vlak lehl na koleje a zahynul. Teď zveřejnili jeho fotografii

Policie stále nezná totožnost muže, kterého srazil a usmrtil vlak poblíž Oloví na Sokolovsku. Tragická nehoda se stala už 13. listopadu. Podle slov strojvedoucího stál muž na kolejích a když uviděl přijíždět vlak, tak si měl na koleje lehnout a následně došlo ke srážce. Policie se znovu obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

„Kriminalisté provedli v Oloví a okolí řadu šetření, a to jak mezi místními obyvateli, tak například v v řadě společností. Bohužel zemřelého muže nikdo nepoznal. Ten u sebe neměl žádné osobní doklady ani například žádné jízdenky z vlaku či autobusu, které by ho spojovaly s nějakým místem či osobou,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Muž tak mohl do Oloví či blízkého okolí přicestovat za prací a sebevraždu spáchat ještě dřív, než se stihl s někým seznámit. Další variantou je to, že muž tímto místem pouze projížděl a v Oloví mohl mít tzv. mezizastávku. Mohlo jít také o cizince, který se do Oloví dostal úplnou náhodou.

Mrtvý měl na sobě šedou bundu značky Southern, šedý svetr s červeným logem Southern Territory, modré tričko Identic, šedé kalhoty s černým páskem, červené spodní prádlo a tmavě modré ponožky. Na hřbetu levé ruky u palce měl mít menší tetování ve tvaru srdce.

„Vzhledem k tomu, že se kriminalistům dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti, tak opětovně žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud vlakem sraženého muže poznáte na fotografii, obraťte se, prosím, neprodleně na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo tísňovou linku 158,“ uvedl mluvčí policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky mrtvý muž, lehl si na koleje, muže usmrtil vlak, neznámý muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále neznají jméno muže, který si před jedoucí vlak lehl na koleje a zahynul. Teď zveřejnili jeho fotografii  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.