Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ženu na přechodu srazilo auto. Policie hledá svědky nehody

Chebští policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v polovině letošního listopadu. Řidič v osobním autě měl na přechodu pro chodce srazit ženu, která musela po střetu vyhledat lékařské ošetření. Dosud neznámý řidič z místa nehody ujel.

Nehoda se stala v pondělí 13. listopadu na křižovatce ulic Valdštejnova a Evropská v Chebu. Osobní auto modré barvy mělo na přechodu pro chodce narazit do ženy, která přecházela směrem k ulici Jiráskova. „Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem dané povinnosti řidiče. Při dopravní nehodě žena utrpěla zranění, se kterými vyhledala lékařské ošetření," popsal okolnosti nehody Jan Bílek.

Policisté hledají svědky, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli nebo projížděli a události viděli nebo je zaznamenali na palubní kamery. „Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče modrého osobního automobilu, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal Bílek.

Řidič je podezřelý ze spáchání přečinů ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu na přechodu srazilo auto. Policie hledá svědky nehody  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.