Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Přepadený muž vydal lupiči všechny cennosti, aby se vyhnul výprasku. Nakonec stejně dostal pěstí

O všechny cennosti doslova očesal třiadvacetiletý muž svoji o dva roky mladší oběť, kterou si vyhlédl na Sokolovsku. Pachatel se ale ze svého lupu dlouho neradoval. Vysloužil si od kriminalistů obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, zločinu vydírání a z přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

„Obviněný muž v pozdních večerních hodinách v jednom městě na Sokolovsku potkat jemu známého jednadvacetiletého muže. Po krátké slovní rozepři mu sdělil, že nechce, aby to dopadlo špatně. Proto má vyndat všechny své věci z kapes. Dále mu řekl, že si ho ještě prohledá, a pokud by u něj něco našel, fyzicky ho napadne. Mladší muž tedy vyndal peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a mobilní telefon. Následně věci obviněnému muži předal,“ popsal svérázné přepadení mluvčí policie Jan Bílek.

Pachatel poté svoji oběť ještě prohledal, přičemž napadenému sdělil, ať si sundá bundu, mikinu, pásek a chytré hodinky. Jednadvacetiletý muž mu věci ze strachu z fyzického napadení vydal. „I přes to ho obviněný muž po vydání věcí fyzicky napadl úderem pěstí do obličeje. Třiadvacetiletý muž poté z místa odešel s věcmi v hodnotě přibližně 30 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky přepadení, okradl muže, obral ho o cennosti, obvinění z loupeže a vydírání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přepadený muž vydal lupiči všechny cennosti, aby se vyhnul výprasku. Nakonec stejně dostal pěstí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.