Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Surovec obral před obchodem muže o peníze, které mu vytáhl z peněženky. Za loupež putoval rovnou do vazby

Rovnou do vazby putoval s obviněním z loupeže třiatřicetiletý muž. Surovým způsobem totiž u jedné prodejny na Chebsku okradl staršího muže o jeho peníze.

„Obviněný muž se pohyboval u jedné prodejny. Krátce po jedenácté hodině dopoledne tam šel nakoupit osmapadesátiletý muž. Před prodejnou ho potkal neznámý muž, který ho oslovil. Sdělil mu, že potřebuje nějaké peníze. Když si mladší muž všiml, že u sebe má druhý muž peněženku, přitlačil ho ke zdi prodejny. Následně mu odebral peněženku, ze které mu vzal finanční hotovost. Poté mu peněženku vrátil a z místa i s finanční hotovostí utekl,“ popsal incident mluvčí policie Jan Bílek.

Policisté se případem začali okamžitě zabývat a pachatele o několik málo desítek minut později zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky loupež, ukradl peníze, putoval do vazby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surovec obral před obchodem muže o peníze, které mu vytáhl z peněženky. Za loupež putoval rovnou do vazby  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.