Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie se zabývá případem možného týrání psa na Sokolovsku

Policisté se zabývají případem možného týrání psa, z něhož je podezřelý jeho majitel bydlící u Kraslic na Sokolovsku. Na případ upozornil oznamovatel, který záběry agresivního chování muže vůči psu viděl na sociálních sítích, sdělil krajský policejní mluvčí Jan Bílek. Muž na nich bije, kope a škrtí dospělého psa.

"Přijali jsme oznámení od sedmadvacetiletého muže týkající se napadení psa. Toto jednání muž viděl ve videu na sociálních sítích. V současné době se případem usilovně zabývají sokolovští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu týrání zvířat," uvedl Bílek.

Na videu jde vidět, jak pes běží na zahradě za menším psem, který se schová v domě. Nato přibíhá majitel většího psa, surově ho popadne a uhodí a na obojku odtahuje mimo záběr. Scénu doprovází zoufalé kňučení psa. Za týrání zvířat může být muž potrestán odnětím svobody na šest měsíců až na tři roky, zákazem činnosti nebo propadnutím věci.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, příroda, Sokolovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se zabývá případem možného týrání psa na Sokolovsku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.