Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž z Karlových Varů měl mokré děti a nervózní manželku. Zavolal strážníky, aby je odvezli

Mé děti jsou mokré, přijeďte. S takovou žádostí si poručil příjezd strážníků muž v Karlových Varech, který se vydal s rodinou na výlet. Jenže s malými caparty při cestě klopýtl a společně s dětmi spadl do rybníka. Hlava rodina pod tlakem napjatou manželky udělala tedy rozhodnutí. Vytočila linku 156 a nechala rodinu odvézt městskou policií.

Do problémů se muž v Karlových Varech dostal při procházce po lázeňském městě. Dvě malé děti včetně manželky vytáhl na rozhlednu Diana. Příjemný čas s rodinou ale nabral nečekaný zvrat. Tatínek se staral o zábavu s malými potomky. Jenže ke smůle účastníků procházky smolně skončil při dovádění s malými v rybníku. 

Mokrému osvěžení ale nenahrávalo, že nebylo ideální počasí. Navíc stoupala nervozita. Manželka se bála, aby děti nebyly nemocné a měla svému milému za zlé, že k situaci došlo. Pod tlakem ženy nakonec muž rozhodl, že místo taxíku zavolá městskou policii. Strážníci žádosti vyhověli. 

Povětrnostní podmínky nebyly úplně příznivé a dětičkám začalo být cestou domů chladno. Operátor na místo ihned vyslal hlídku, která děvče, chlapce a manželku převezla do nedalekého místa bydliště,“ popsali v hlášení z tohoto týdne karlovarští strážníci.

Podle karlovarských strážníků se jednalo o neobvyklou žádost o pomoc. Přesto nakonec volajícímu vyhověli a splnili mu přání.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Děti, Rybník, Výlet, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Co to je za rodinu? Tohle přece nesmí vylézt ani na ulici bez doprovodu pečovatele.

Pondělí, 29. května 2023, 06:02Odpovědět

Muž z Karlových Varů měl mokré děti a nervózní manželku. Zavolal strážníky, aby je odvezli  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.