Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Karlových Varech vyřešili záhadu. Ajťák a strážníci zjistili, komu patří lednice z ulice

Náročnou fušku, která byla zaplacená úspěchem, si střihli karlovarští strážníci. Pracovníci několik dní vyšetřovali, komu patří lednice, jež se z ničeho nic objevila ve Šmeralově ulici. Na základě emailu, práci ajťáka a znalostí městské policie se ale nakonec povedlo najít majitele spotřebiče.

Na počátku celého příběhu byl email, který si přečetl karlovarský strážce zákona. Ve psání stálo, že viděl dva muže, jak odkládají na ulici lednici. K překvapení pozorovatelů ale značkové zařízení jen opřeli o zeď a odešli. Jakmile se všímavý svědek svěřil se svým příběhem městským policistům, začalo vyšetřování. Strážníci oslovili pracovníka u počítače, aby se podíval, zda nebude něco zajímavého k vidění na kamerovém záznamu. 

„Ajťák z kamerového systému ověřil, zda je tato fyzicky náročná aktivita zaznamenána. Byla. A protože strážníci, pohybující se v terénu, tyto 'ksichtíky' dobře znali, věděli, kde je najdou,“ popsali v hlášení karlovarští strážníci, kteří se následně vydali do terénu, aby si s podezřelým vážně promluvili.

Hlídka krátce po informaci od ajťáka nasedla do služebního vozu a vydala se směrem k potížistům. Našla je a okamžitě konfrontovala se zjištěním. To navíc nebylo vše. Za své jednání byli oba muži řádně ohodnoceni,“ dodala Městská policie Karlovy Vary, která byla ráda, že zapeklitý případ vyřešila.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Karlovy Vary

Štítky Karlovy, Vary, Lednice, Strážníci, Vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlových Varech vyřešili záhadu. Ajťák a strážníci zjistili, komu patří lednice z ulice  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.