Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Strážníci zasahovali během jedné noci v jednom domu u dvou případů souvisejících s krachem partnerských vztahů

Hned u dvou případů souvisejících s rozpadem partnerských vztahů zasahovali v jednom a tom samém domu během jedné noci strážníci karlovarské městské policie.

„Po půl dvanácté večer vyjela hlídka prověřit stížnost oznamovatelky. Ta se týkala bývalého přítele, který se dobýval do bytového domu. Přivolaným strážníků řekl, že si přišel vyzvednout věci, které u bývalé přítelkyně zanechal. Tato noční doba však není úplně vhodná pro řešení nedořešených záležitostí, proto po krátké konverzaci s hlídkou místo opustil a vydal se neznámo kam,“ informovala na svém webu Městská policie Karlovy Vary.

O půl hodiny později vyjela hlídka opět ke stejnému bytovému domu. Tentokrát se oznámení týkalo osoby spící na schodech. Kdo čeká, že se „dobyvatel“ vrátil, mýlí se. „Strážníci v šestém patře nalezli muže, který jim objasnil vzniklou situaci. Dříve, v časech krásných, hřejivých a zamilovaných tady bydlel u přítelkyně. Ty časy jsou však pryč a proto tam spí na schodech. I tento neodbytný muž místo za doprovodu hlídky opustil.“ Zda spolu rozpady partnerských vztahů nějak souvisely, to strážníci raději nezjišťovali.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky městská policie, karlovarská městská policie, partnerské problémy., Karlovy Vary, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci zasahovali během jedné noci v jednom domu u dvou případů souvisejících s krachem partnerských vztahů  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.