Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Při dopravní nehodě u Pšova se těžce zranil řidič. Může jít až na dva roky do vězení

Až na dva roky do vězení může jít dvaatřicetiletý muž z Karlovarska, který způsobil na začátku března dopravní nehodu u Pšova. Policie muže, který při nehodě utrpěl těžká zranění, podezírá ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž měl totiž zákaz řízení.

K nehodě došlo na začátku března, dopravní policisté tento týden sdělili dvaatřicetiletému muži z Karlovarska podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

„Dvaatřicetiletý řidič jedoucí z Pšova směrem do Kobylé ve vozidle značky Honda zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy technickému stavu vozovky. Následně měl s vozidlem dostat smyk a vyjet mimo pozemní komunikaci. Poté měl narazit do keřů, projet až na pole, kde se s vozidlem převrátil na střechu,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Dvaatřicetiletý muž utrpěl zranění, se kterými musel být letecky transportován do nemocnice. 

Během vyšetřování případu policie zjistila, že muž má zákaz řízení, který platí až do června letošního roku. Způsobená škoda byla vypočtena na 65 tisíc korun. „V případě prokázání viny hrozí dvaatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky,“ popsal mluvčí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky krimi, policie, nehoda, Pšov, Karlovarský kraj, Honda, Kobylé, věznice, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při dopravní nehodě u Pšova se těžce zranil řidič. Může jít až na dva roky do vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.