Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž z Karlovarska se mstil bývalce, najel do jejího auta a strhal z ní oblečení

Nervy na uzdě neudržel osmačtyřicetiletý muž z Karlovarska, když uviděl v Ostrově postávat u auta svou expřítelkyni. Bývalce nejdříve automobilem značky Audi najel do vozidla, aby následně vystoupil a slovně i fyzicky ženu napadl. Za své chování nyní výbojnému výtržníkovi hrozí až dva roky vězení.

Případ se odehrál v polovině srpna letošního roku, policisté podrobnosti o něm zveřejnili nyní. Druh zajel do Ostrova v odpoledních hodinách, jakmile uviděl svou někdejší známost, začaly se dít věci.

Do jejího zaparkovaného vozidla měl nejprve úmyslně několikrát narazit a poté přistoupit k třicetileté ženě, kterou měl vulgárně začít urážet. Následně jí měl zezadu chytit za krk, kdy jej poškozená od sebe odstrčila. Po tomto jí měl chytit za šaty a tyto z ní s dalším oblečením začít strhávat a stále jí slovně napadat,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Další atakům zabránil svědek, který agresora odtáhl od ženy pryč. Nyní pachatel musí počítat s problémy. „Policisté z obvodního oddělení Ostrov muži sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody,“ dodala Valtová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Policie, Karlovy Vary, Ostrov, Napadení, Karlovarský kraj, oblečení, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž Karlovarska se mstil bývalce, najel do jejího auta a strhal z ní oblečení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.