Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Agresor napadl svou bývalou partnerku. Celý incident zachytila bezpečnostní kamera

V nemocnici skončila osmadvacetiletá žena, kterou minulé úterý napadl přímo před objektivem bezpečnostní kamery její bývalý partner. Ženě po krátké chvíli přiběhli na pomoc kolemjdoucí svědci incidentu. Agresor skončil krátce po útoku ve vazbě a u soudu mu hrozí až deset let za mřížemi.

„Před druhou hodinou odpolední k ženě přistoupil její bývalý přítel, který měl po ní požadovat zakoupení cigaret a následně vydání finanční hotovosti. Žena jeho požadavku odmítla vyhovět se slovy, že žádné peníze nemá. Tomu muž nechtěl uvěřit a chtěl po ní ukázat peněženku, přičemž jí měl vulgárně urážet,“ shrnula mluvčí policie Eva Valtová.

Potom, co chtěla žena z místa odejít, jí udeřil pěstí do obličeje a povalil do křoví. „Zde jí měl ještě několikrát udeřit, kopnout a poté se snažit vzít z kočárku zde zavěšenou tašku. Napadená se mezitím zvedla ze země a o tašku se s ním začít přetahovat. V tu chvíli jí na pomoc přiběhli náhodní svědci,“ dodala mluvčí policie.

Žena po napadení skončila v nemocnici. „Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a třicetiletého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví. Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Ten jej akceptoval a soudce Okresního soudu v Karlových Varech ho poslal do vazební věznice,“ uzavřela Valtová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, napadení, Karlovy Vary, Okresní soud v Karlových Varech, bezpečnostní kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor napadl svou bývalou partnerku. Celý incident zachytila bezpečnostní kamera  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.