Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž týral svou těhotnou přítelkyni, slovně i fyzicky

Třiatřicetiletý muž z Ostrova urážel a napadal stejně starou přítelkyni se kterou v žil v jedné menší obci na Karlovarsku. Po narození dítěte se jeho agresivita měla stále více stupňovat. Policie ho na několik dní vykázala ze společného obydlí a násilník slíbil, že se napraví. To se ovšem nestalo a svou přítelkyni nadále ohrožoval a z domova si bez jejího souhlasu odnesl i jejich malého syna.

Třiatřicetiletý muž celý rok fyzicky i psychicky týral svou partnerku, a to i v době, kdy byla těhotná. Stejně stará žena si možná myslela, že s narozením společného potomka se vše urovná. Jenže pravda byla přesně opačná a muž si počínal čím dál hruběji.

„Po narození jejich společného dítěte se měla jeho agrese ještě více stupňovat. K jednomu takovému incidentu mělo dojít také první den tohoto roku, kdy měl na poškozenou opět křičet a vyhrožovat jí ublížením. Tímto jednáním v ženě vzbudil důvodnou obavu o svůj život a zdraví,“ popisuje policejní mluvčí Eva Valtová.

Muž byl následně vykázán ze společného bydlení. Tehdy přislíbil, že své chování napraví. Koncem května ženu opět napadl. „I přesto, že povinností vykázané osoby je zdržet se styku nebo navazování kontaktu s ohroženými osoby, měl opakovaně poškozenou ženu kontaktovat z cizího čísla prostřednictvím četných nevyžádaných zpráv a telefonátů. První červnový den měl ženu dokonce navštívit, bez jejího souhlasu vzít jejich společného syna a z místa odejít,“ pokračuje Valtová.

Soudce poslal muže do vazby. Agresor nyní čelí obvinění ze zločinu týrání osoby ve společném obydlí a přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí až osmiletý trest.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com/Tumisu

Štítky krimi, Ostrov, Karlovarsko, domácí násilí, policie, vazba, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž týral svou těhotnou přítelkyni, slovně i fyzicky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.