Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Zloděj se po žebříku dostal do prodejny a způsobil nemalé škody, pátrá po něm policie

Po neznámém muži pátrají chebští kriminalisté. Dotyčný se měl kolem čtvrté hodiny ráno vloupat do objektu v Mariánských Lázních, kde v jedné z kanceláří poničil a vykradl pokladnu. S lupem poté utekl po žebříku. Při útěku si ho ale všiml pracovník bezpečnostní agentury a policii lupiče podrobně popsal.

Zloděj se do prodejny v Mariánských Lázních vloupal v pátek 14. května ve čtyři hodiny ráno. K zadní stěně objektu v Lužické ulici přistavil dřevěný žebřík a skrze okno vnikl do kanceláře prodejny jedné z místních společností. Místo prohledal až nakonec našel a vykradl pokladnu. Když objekt opouštěl, všiml si ho pracovník bezpečnostní agentury, který ho několik metrů pronásledoval. Zloděj mu nicméně unikl.

„Hledaný muž měl být rychlý, pružný a při útěku snadno překonával ploty. Muž ve věku 30 až 35 let byl střední postavy a vysoký zhruba 180 centimetrů. Muž byl oholen a téměř byl vlasů. Na levé ruce měl mít od zápěstí po loket tetování,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Oblečený byl do tmavě modré bundy s kapucí, modrých sportovních šusťákových kalhot a měl nést modrou sportovní tašku, která byla na spodní části černá. Hledaný měl mluvit česky a bez přízvuku.
 
„Muž měl svým jednáním způsobit škodu přibližně 100 tisíc korun. Kriminalisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci,“ uvedl Kopřiva.

Policie se nyní obrací na veřejnost. Pokud muže na identikitu poznáváte, můžete se obrátit na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR / Jan Luxík

Štítky krimi, pátrání, policie, Mariánské Lázně, zloděj, identikit, krádež, vloupání, žebřík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se po žebříku dostal do prodejny a způsobil nemalé škody, pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.