Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Kolemjdoucí našla u řeky v Karlových Varech mrtvého novorozence

, aktualizováno 22. prosince 2020, 13:48

Na břehu řeky Ohře, kam chodí lidé často venčit psy, našla jedna z oznamovatelek tělíčko novorozence zabaleného do deky. Záchranáři po příjezdu už mohli jen konstatovat úmrtí, případem se teď zabývají karlovarští kriminalisté a žádají o pomoc případné svědky. Ozvat se mohou i anonymně.

Podle stanice CNN Prima News oznámila případ jedna z kolemjdoucích dnes v osm hodin ráno poblíž Chebského mostu, tedy v místech, kudy chodí lidé často na procházky. Podle mluvčího krajské záchranky mohl lékař pouze konstatovat úmrtí dítěte. Případem se teď zabývají karlovarští kriminalisté.

„Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Kriminalisté žádají případné svědky, kteří v místě, ve kterém bylo tělo novorozence nalezeno, viděli podezřele se chovající osobu či osoby, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, kde je možno informace poskytnout i anonymně. Taktéž se obracíme na veřejnost s žádostí o jakékoliv informace k tomuto skutku. Pokud se ve Vašem okolí nachází žena, která byla těhotná a po porodu s sebou dítě nemá, obraťte se taktéž na linku 158 či je možné informace sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, smrt, novorozenec, Karlovy Vary, Ohře, CNN Prima News

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolemjdoucí našla u řeky v Karlových Varech mrtvého novorozence  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.