Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dealera pervitinu sledovali kriminalisté dlouhodobě

Šestačtyřicetiletý muž prodával drogu na různých místech Karlovarska. Policisté ho sledovali už do září roku 2018 a celkem mu napočítali více než pět set případů prodeje návykové látky.

„Na základě dlouhodobého prověřování a intenzivní práce se podařilo karlovarským kriminalistům odhalit distributora pervitinu. Jedná se o šestačtyřicetiletého muže, který v období od září roku 2018 do jeho zadržení měl prodávat pervitin. Tuto protiprávní činnost měl páchat na různých místech v Karlových Varech a v Chodově, nebo také v místě svého bydliště v malé obci na Karlovarsku,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Drogu měl dealer prodat nejméně sedmi osobám a to téměř v 500 případech či poskytnout v několika případech bezplatně. Kriminalisté muže zadrželi a v jeho vozidle při prohlídce našli několik igelitových sáčků s krystalickou látkou.

„Ta při provedeném testu vykazovala přítomnost metamfetaminu. Prodejem drog se měl zadržený muž obohatit o téměř 400 tisíc korun. Kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ dodala mluvčí s tím, že muž byl soudem poslán do vazební věznice. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na dva roky až deset let.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, vězení, drogy, Karlovarsko, pervitin, metamfetamin, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, Chodov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealera pervitinu sledovali kriminalisté dlouhodobě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.