Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Svému sokovi rozmlátil auto sekerou, policisté výtržníka našli v hospodě

Čtyřiačtyřicetiletý výtržník v menší obci na Sokolovsku měl neshody s jiným mužem kvůli ženě, která se s ním rozešla. V alkoholovém opojení popadl sekeru a svému sokovi poničil auto. Škoda je skoro 30 tisíc korun.

Měl spory s o jedenáct let mladším mužem. A to kvůli ženě, která ho upustila. Odkopnutý muž nejprve zapíjel žal v jedné z restaurací, večer se ale rozhodl, že svému nepříteli vylepší auto.

Doma měl popadnout sekeru a jít na parkoviště. Po příchodu k automobilu na nic nečekal a sekerou měl poničit skleněné výplně všech oken, a to včetně předního skla. Kromě toho měl poškodit zpětné zrcátko, přední světla či kapotu a poté z místa odejít. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu téměř 30 tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Celé mužovo řádění sledovala z okna svého domu žena, která vše oznámila na policii. Po příjezdu policistů už dotyčný na místě nebyl. Během hodiny ho nalezli v jedné z hospod, kde měl stále u sebe sekeru. Teď mu hrozí dvouletý trest.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, policie, Sokolovsko PČR, vandal, sekera, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svému sokovi rozmlátil auto sekerou, policisté výtržníka našli v hospodě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.