Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podvedl přítelkyni svého bratra, připravil ji téměř o 90 tisíc korun

Pětačtyřicetiletý muž se nezdráhal okrást přítelkyni vlastního bratra. Ten se zrovna nacházel ve vazbě. Muž ženě nalhal, že si bratr přeje, aby na něj přepsala auto. Žena mu v domnění, že peníze za prodej auta půjdou na pomoc příteli, dala k autu například i počítač. Muž si ale všechno nechal.

Napřed ženě ukázal falešnou zprávu ze sociální sítě, kde stálo, aby žena převedla auto svého přítele právě na jeho bratra. Ten ženě tvrdil, že auto prodá a za peníze zafinancuje bratrovu obhajobu.

Žena smyšlené konverzaci a jeho tvrzení uvěřila a muži klíče od vozidla předala. Současně mu měla ještě předat notebook a mobilní telefon. Ty si měl poté spolu s penězi z prodeje automobilu ponechat a svému bratrovi tak způsobit celkovou škodu ve výši kolem 88 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová

Celkem si pětačtyřicetiletý muž přišel na 88 tisíc korun. Navíc si takto nevymýšlel poprvé a už v minulosti byl za podobné jednání odsouzen. Nyní mu hrozí až pětiletý trest.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, vězení, podvod, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvedl přítelkyni svého bratra, připravil ji téměř o 90 tisíc korun  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.