Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Emu Australia – stylová obuv a doplňky prémiové značky. Už ji znáte?

PR článek

Australská značka Emu Australia se zaměřuje na boty i trendy doplňky pro ženy, muže i děti, a to již po dlouhá léta. Přibližme si tuto prémiovou značku, která určitě stojí za povšimnutí. Svými designy vás totiž určitě okouzlí a ty nejmenší z nás bezpochyby pobaví.

Kde se vzala značka Emu Australia?

Snoubení přírodní kůže, merino vlny, tepla a pohodlí – to jsou produkty značky Emu Australia. V nabídce této oblíbené australské značky najdete široký výběr pánských, dámských i dětských bot a doplňků. Na své si tak přijde každý milovník pohodlí, stylu a v neposlední řadě i tepla. To zaručují kvalitní materiály pocházející zejména z australských zdrojů. Historie Emu Australia sahá až do roku 1948, kdy pod svým původním názvem dodávala dodnes tolik populární válenky maloobchodníkům. Byznys ale zkvétal natolik, že je značka s názvem inspirovaným australským erbem s ptákem emu známá například i v Evropě. I my si tak můžeme užívat kvalitní a krásné módní kousky, které díky své nadčasovosti jen tak z módy nevyjdou. 

Neokoukané kousky na zimu i ne léto? Vsaďte na Emu

Jak už je u válenek vyrobených z opravdu kvalitních materiálů známo, i ty od Emu Australia je možné nosit na boso. Merino vlna si totiž o bosé nohy přímo žádá. A zima vám určitě nebude! Stylové kousky doplněné o merino vlnu ale seženete i na doma. Pantofle, bačkůrky nebo přezůvky plné tepla oceníte zejména v zimním období. Nazouváky, espadrilky i sandály zase oceníte zejména v létě. Emu Australia zkrátka obuje celou rodinu, a to po celý rok. Pokud tak zrovna sháníte teplou a pohodlnou obuv, která vás v nacházejících dnech zahřeje, mrkněte na web https://eobuv.cz/c/eobuv/vyrobce:emu_australia. Vaše děti bezesporu ocení vtipné i roztomilé designy bot této značky. Ty ve své podobě odráží třeba oblíbená zvířátka, přičemž ve spojení s přírodními materiály je výsledek doslova dokonalý. 

Doplňky, které zahřejí i v opravdové zimě

Rukavice i chlupaté chrániče uší oceníte zejména v těch nejmrazivějších dnech roku. Kromě toho, že vás dokonale zahřejí, vypadají také skvěle. Díky elegantním barvám, kterými doplňky Emu Australia oplývají je snadno sladíte téměř s jakýmkoliv z vašich oblíbených zimních outfitů. Pokud se chystáte v novém roce vyrazit na hory, nezapomeňte se vybavit kvalitní obuví i teplými doplňky. Pozdní vánoční nadílku si můžete dopřát třeba i v podobě kufru, který oceníte na všech vašich cestách. Ten vyberete třeba zde: https://eobuv.cz/c/doplnky/kufry. Kromě dokonale teplých bot nebo potřebných zavazadel, si můžete udělat radost třeba i novou kabelkou. Že nevíte jakou? Přečtěte si třeba článek 3 důvody, proč potřebujete ve skříni černou kabelku, a možná budete mít jasno. Už víte, po které sáhnete tentokrát?

Ať už zimu milujete, nebo jste příznivcem spíše teplých dnů, zima je zkrátka tady. Pokud jste spíše teplomilci, možná pro vás bude právě nákup nových kousků jedním ze způsobů, jak si zimu zpříjemnit. Je čas udělat ve skříni i v botníku pořádný průvan. 

Ohodnoť článek

Štítky Austrálie, obuv, zima, teplo, trend, design, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emu Australia – stylová obuv a doplňky prémiové značky. Už ji znáte?  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.