Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Nejkvalitnější služby občanům poskytuje v Karlovarském kraji městský úřad v Sokolově

V soutěži o titul nejvíce přívětivého úřadu kraje i republiky zvítězil v rámci Karlovarského kraje městský úřad v Sokolově, který tam v regionu poskytuje nejkvalitnější služby občanům. Druhou příčku obsadil městský úřad z Chebu a třetí místo patřilo magistrátu města Karlovy Vary.

„Soutěž vyhlašovaná Ministerstvem vnitra ČR si klade za cíl zmapovat a zhodnotit kvalitu poskytovaných služeb úřadů vůči občanům a jejich potřebám. Úřady jsou hodnoceny na základě šesti desítek kritérií. Posuzováno je například online řešení agend, dostupnost služeb pro občany, otevřenost radnic, úroveň komunikace nebo například rozvinutost participace občanů na věcech veřejných. K soutěži navíc pravidelně vychází publikace příkladů dobré praxe,“ informovala Veronika Svobodová z tiskového odboru Krajského úřadu Karlovarského kraje.

V letošním ročníku se klání zúčastnilo 130 obcí s rozšířenou působností a městských částí Prahy, což představuje 58 procent ze všech. Celorepublikově se na prvním místě umístil Pelhřimov, následovaný Kolínem a Brnem.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky sokolovská radnice, městský úřad Sokolov, přívětivý úřad, ocenění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejkvalitnější služby občanům poskytuje v Karlovarském kraji městský úřad v Sokolově  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.