Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

V týdnu se prostřídá jasná obloha a déšť, teploty vyšplhají k 20 stupňům

V nadcházejícím týdnu se bude v Česku střídat jasná obloha s občasným deštěm nebo přeháňkami. Nejvyšší teploty se budou blížit 20 stupňům Celsia. Naopak v noci a nad ránem lze ještě čekat přízemní mrazíky. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Dnes bude jasno až polojasno. Postupně bude od západu přibývat oblačnosti a později odpoledne a večer bude na západě Čech místy pršet. Zároveň je možné, že bude dnešek nejteplejším dnem celého týdne, maxima očekávají meteorologové až na 20 stupních.

V úterý se zatáhne, v celé zemi bude občas déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Ve středu se počasí opět změní, bude polojasno až oblačno. Pršet bude místy jen na východě země. Teploty budou v oba dny podobné s maximy na 15 až 16 stupních.

Ve čtvrtek se mírně oteplí, nejvyšší teploty dosáhnou 18 stupňů. Bude skoro jasno. Postupně ale začne oblačnosti přibývat a v pátek už může být zase zataženo, opět s občasným deštěm nebo přeháňkami. Maxima by před víkendem měla být až 19 stupňů.

Na víkend zůstane obloha zatažená a zároveň se ochladí. Nejvyšší teploty už by neměly přesáhnout 16 stupňů Celsia. Noční teploty mohou při zmenšené oblačnosti klesat pod nulu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Český hydrometeorologický ústav, Česko, počasí, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu se prostřídá jasná obloha a déšť, teploty vyšplhají k 20 stupňům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.