Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vánoční trhy v Karlových Varech budou v plném rozsahu, ale přesto úsporné

Vánoční trhy v Karlových Varech budou v plném rozsahu, ale některá úsporná opatření město přece jen chystá. Například vánoční osvětlení, které na svátky zdobí střed lázeňského města, nebude tentokrát svítit přes celou noc, ale jen do půlnoci. Rozsah výzdoby by ale měl zůstat srovnatelný s minulými roky, návštěvníci by tak neměli být ochuzeni.

„Za světelnou výzdobu, která bude od hotelu Thermal až zhruba ke Grandhotelu Pupp, utratí město, tak jako v předchozích letech, zhruba jeden milion korun. Moc děkujeme firmě, která s námi spolupracuje, která nám vyšla vstříc, protože i jí rostou náklady, a nechala nám cenu ne jednom milionu korun. Všechna světla už jsou LEDková, takže úsporná. Ale budeme každý den zhasínat o půlnoci, takže i tím budeme šetřit," popsala řekla primátorka Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Aby byly vánoční trhy atraktivní a všechny stánky zaplněné prodejci s kvalitním sortimentem, město pro letošek částečně snížilo ceny za pronájem stánků a v cenách rozliší i prodejce řemeslných výrobků, catering bez nápojů a catering s nápoji, který bude platit za pronájem nejvíc.

Letošní vánoční trhy v Karlových Varech začnou 26. listopadu a potrvají do 26. prosince. Oficiální zahájení bude v neděli 27. listopadu, kdy vedení města zapálí první vánoční svíci na adventním věnci na Mlýnském nábřeží.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto karlovyvary.cz

Štítky ČR, správa, zábava, energie, Vánoce, Karlovy Vary, vánoční trhy, Grandhotel Pupp, Andrea Pfeffer Ferklová, ANO 2011, Hotel Thermal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční trhy v Karlových Varech budou v plném rozsahu, ale přesto úsporné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.