Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Velikonoční trhy pořádá město před hotelem Thermal

Oblíbená akce proběhne od 8. do 13. Dubna. Během těchto dní si lidé budou moci nakoupit tradiční velikonoční zboží. Připraveny jsou i akce pro děti, které budou zdobit perníčky a hledat vajíčka.

Bohatý doprovodný program a tradiční sortiment, tak budou vypadat Velikonoční trhy v Karlových Varech, které se letos uskuteční před hotelem Thermal. Jak uvedla primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová, jedná se o oblíbené místo, kam budou instalovány stánky, které návštěvníci znají z nedávných Vánočních trhů.

„Doprovodný program připravujeme ve spolupráci s městskými základními a uměleckými školami. Další věci pak řešíme s pomocí asociace kuchařů a cukrářů, kteří dětem dodají perníčky na zdobení,“ doplnila primátorka s tím, že zdobení perníčků bude připraveno v sobotu 11. dubna.

V pondělí 13. dubna pak budou děti hledat velikonoční vajíčka ve Dvořákových sadech. „Město za velikonoční trhy zaplatí zhruba 150 000 korun, ve kterých je i pronájem plochy před Thermalem, který vyjde na 30 000 korun,“ dodala Andrea Pfeffer Ferklová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay

Štítky Velikonoce, Trhy, Karlovy Vary, Thermal, vajíčka, Hotel Thermal, Andrea Pfeffer Ferklová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velikonoční trhy pořádá město před hotelem Thermal  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.