Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Při rozsáhlé pátrací akci policisté hledali ztraceného cizince, senior u sebe neměl mobil

Zmizení svého dvaaosmdesátiletého manžela nahlásila na policii v Chebu jedenasedmdesátiletá cizinka. Žena uvedla, že její muž odešel v Lubech v ranních hodinách na procházku, ze které se nevrátil ani po poledni. Navíc u sebe neměl mobilní telefon.

Policisté z několika obvodních oddělení začali okamžitě po cizinci pátrat, a to zejména v místech, která muž navštěvuje. Kromě toho policisté prověřovali restaurační zařízení v okolí, nemocniční zařízení, parky a muže hledali i a na řadě dalších míst v okolí Lubů.

„Následně policisté zjistili, že se pohřešovaný muž měl pohybovat poblíž rodinného domu v Horních Lubech. Policejní psovod se služebním psem Dagem začal propátrávat polní cesty v okolí, následně byl kolem 15:30 hodin ve vysoké trávě policejním psem vypátrán pohřešovaný cizinec, který seděl na okraji příkopu,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Nalezený cizinec s policisty komunikoval, cítil se v dobrém zdravotním stavu a nepožadoval ošetření. Poté byl policisty převezen do svého bydliště v Lubech, kde se shledal se svou manželkou. „Dvojice cizinců policistům poděkovala a zároveň slíbila, že na každou procházku budou s sebou nosit mobilní telefon. Do pátrání se úspěšným koncem se zapojila zhruba dvacítka policistů,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný cizinec, ztracený muž, policejní pes, muž bez mobilu, Luby, Cheb, Horní Luby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při rozsáhlé pátrací akci policisté hledali ztraceného cizince, senior u sebe neměl mobil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.