Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Filmoví fanoušci si musejí počkat, autokino na letišti bude až v červnu

První projekce autokina, které mělo vzniknout na mezinárodním letišti v Karlových Varech, byla plánována už na středeční večer. Projekce se tady ale neuskuteční. Podle mluvčí karlovarského magistrátu za to ale tentokrát nemůže koronavirová pandemie.

„Vybudování a otevření autokina, které jsme plánovali na tento týden, není možné zrealizovat kvůli nepříznivému počasí. Vysoké množství dešťových srážek v druhé polovině května způsobilo, že je terén letiště podmáčený a nelze na něj vjet automobilem,“ vysvětluje mluvčí karlovarského magistrátu Helena Kyselá.

Termíny projekcí se tak překládají na následující měsíc, kdy by se mělo promítat ve dnech od 21. do 24. června.  Překládají se na červen, konkrétně od 21. do 24. června. Současně s posunutím termínu dojde také k posunu začátku promítání na půl desátou večerní.

„Program se nemění. Filmoví fanoušci se mohou těšit na snímky Pulp Fiction, Velký Gatsby, Mizerové navždy a Šarlatán. Projekce autokina v areálu mezinárodního letiště v Olšových Vratech tak zahájí letošní ročník Karlovarského kulturního léta,“ dodala mluvčí magistrátu.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mmkv

Štítky autokino, Karlovy Vary, červen, změna termínu, Karlovarské kulturní léto, film, kino, promítání, magistrát, letiště, Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Velký Gatsby, Mizerové navždy, Šarlatán, mezinárodní letiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filmoví fanoušci si musejí počkat, autokino na letišti bude až v červnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.