Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Utíkej, Forreste, utíkej do autokina! Nebo raději na koncert?

Autokino, koncert showmanů z Monkey Bussines, disko večer i řada workshopů. Nadcházející víkend toho nenabízí zrovna málo. Pokud ještě nemáte plány kam vyrazit, třeba vám poradíme.

Autokino na karlovarském letišti po květnovém úspěchu opět otevírá své brány, těšit se mohou návštěvníci na pět snímků, promítá se od soboty do středy. Jako první čeká milovníky filmů oblíbená lahůdka Forrest Gump, v neděli jej vystřídá akční pecka Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw.

„Od 13.- 17. května proběhlo první promítání. Na to, že to bylo v době koronaviru, tak to mělo nečekaný úspěch. Na první promítání dorazilo sto aut a postupně to rostlo, celkově když to sečteme, tak je to skoro 1000 aut celkem. Rozhodli jsme se v tom pokračovat. Máme kapacitu 200 aut,“ přiblížil úspěchy autokina Jan Trubač z pořadatelské KV Arény.

Prostory letiště se zadají jako ideální na takové promítání a lidé se zároveň dostanou do míst, kam se se asi ani jinak nevydali. Promítá od půl desáté se na velké nafukovací plátno, k dispozici je i občerstvení. Podle pořadatelů je vždy lepší zakoupit vstupenky předem, na místě by to ale také neměl být problém. Bližší informace a seznam promítaných filmů můžete nalézt ZDE.


Za koncerty!

Amfiteátr v Lokti obsadí zítra Divokej Bill, vstupenky jsou ale již vyprodané. Zoufat nemusíte, organizátoři přidali v Lokti ještě jeden koncert na 28. srpna. Lístky už jsou v prodeji v síti ticketportal.cz a rychle mizí.

Obráželi jste rádi diskotéky? Baví vás hudba z 80. a 90. let? Tak to je taneční večer v areálu Rolava pro vás jako stvořený. První ročník Dance party přinesl velký úspěch, ujít si ho nenechalo 1 500 lidí.

Tuto chvílí děláme dvě akce, ta první je teď o víkendu 80. a 90. léta to tam budou čtyři DJové, každý má dva sety, každý zahraje trochu jiný žánr, ale vždy se to bude točit kolem těch 80. a 90. let, ať už české, rockové nebo tradiční disko hudba. Druhá akce bude 15. srpna a tam dorazí i vyhlášení diskžokejové popsal organizátor Miloslav Kubsa. Seznam vystupujících i odkaz na zakoupení vstupenek můžete nalézt na webu kvcity.cz

Do areálu Rolava zavítá v neděli i pop funková kapela Monkey Bussines, na scéně figuruje už dvě dekády. Vstupenky je stále možná zakoupit v předprodeji nebo to risknout na místě.

 „Monkey Bussines zahrají na koupališti Rolava, projekt se jmenuje Kulturní ostrůvek a jsou tam akce v rámci Kulturního léta Karlovy Vary. Nedělní koncerty jsou vždy odpolední. Jediný, kdo má má noční čas jsou právě Monkey Bussines, protože mají velké světelné instalace a velkou show, proto hrají od půl deváté do desíti večer. Určitě to bude zábava.,“ dodává promotér akce Vladimír Suchan.

Pouliční divadlo, workshopy i módní přehlídka

Kdo by raději dal přednost procházce s trochou historie, ten může v sobotu od 15hodin zavítat na Sadovou kolonádu. Právě zde je sraz účastníků, kteří se spolu s Pouličním divadlem Viktora Braunreitera vydají na procházku městem. Během ní se dozví řadu zajímavostí a na cestu jim zahraje i Karlovarský symfonický orchestr.

Žonlování není žádná legrace. O tom se můžete přesvědčit sami při sobotním workshopu ve Dvořákových sadech mezi 15 – 18 hodinou. Kdo se rád obléká a sleduje nejnovější trendy, ten může v půl deváté večer vyrazit do Sadové kolonády na módní přehlídku Beáty Rajské.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto KV Aréna

Štítky kino, autokino, koncert, Monkey Bussines, Divokej Bill, Rolava, Karlovy Vary, Loket, volný čas, vstupenka, Forrest Gump, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, Sadová kolonáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Utíkej, Forreste, utíkej do autokina! Nebo raději na koncert?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.