Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Rolavě dnes hrají Cajk, zítra přijede Prokop, Andršt a Hrubý

Ostrůvek karlovarského koupaliště Rolava nabídne druhou sérii pokoronavirových koncertů. Startuje se dnes v podvečer, a protože platí stále vládní nařízení, tak je počet vstupenek a návštěvníků koncertu omezen na rovnou stovku.

„Dnešní večer bude patřit kapele Cajk, která má kořeny v Lokti a pahýly v Karlových Varech a Mariánských Lázních. Hrají blues, soul, rock a funky. Někdy hrají hodně nahlas a jindy zase méně nahlas,“ říká s úsměvem pořadatel akce Vladimír Suchan, který tři koncerty na ostrůvku koupaliště pořádal už během uplynulého víkendu.

Sobotní večer bude patřit třem legendám české rockové scény a to konkrétně Michalu Prokopovi, Luboši Andrštovi a Janu Hrubému.

„Ani jednoho z této trojice asi není třeba hudebnímu publiku nijak zvlášť představovat a tak jen dodávám, že toto trio hraje od 18 hodin. Stejný začátek platí i pro dnešní a nedělní závěrečný koncert,“ doplňuje majitel pořádající agentury Vlny s tím, že počet vstupenek na každý koncert je omezen vládním nařízením, které povoluje pořádat kulturní akce s maximálním počtem 100 osob.

A pokud si chcete zajít na muziku i v neděli, tak na vás na ostrůvku bude čekat polsko-kubánská vokalistka Yvonne Sanchez, kterou zdobí medově sametový hlas.

„Yvonne koncertuje po celém světě a interpretuje jak jazzové standardy a brazilskou hudbu, tak soulové autorské skladby,“ dodal Vladimír Suchan.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook Petr nebo Pavel

Štítky koncert, omezení, Rolava, Karlovy Vary, koupaliště, Luboš Andršt, Jan Hrubý, Michal Prokop, vstupenka, Yvonne Sanchez, Mariánské Lázně, nařízení vlády

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Rolavě dnes hrají Cajk, zítra přijede Prokop, Andršt a Hrubý  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.